Giseles superheltinnedrøm

(07.05.2008, sist oppdatert 07.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Supermodellen Gisele Bundchen sin kjæreste har en drøm - han håper hun vil kle seg ut som en superheltinne.

Bundchen har følge med den amerikanske fotballspilleren Tom Brady som nylig innrømmet at han overhodet ikke ville hatt noe imot at hun iførte seg Wonder Womans sine hot pants.

 

Gisele har på sin side sagt han hun vurderer å oppfylle hans ønske om å gå med den blå shortsen med gullstjerner og ditto rødt superheltinnekorsett, men sier hun er litt engstelig for å vise for mye bar hud.

 

- Jeg ville med glede gå med et Wonder Woman-kostyme, men det ville nok bli litt for avslørende, sier hun ifølge nettstedet Female First.

 

Gisele Bundchen er ikke den eneste stjernen som kunne tenkt seg å se ut som Wonder Woman. Også Kate Beckinsale kunne tenkt seg det samme, mens Halle Berry beholdt sitt Storm-kostyme fra X-Men-filmene som hun gjerne ifører seg i soverommet med sin kjære Gabriel Audry som tilskuer.

(©NTB)

 


Les alt om Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews