Franklin ønsker seg Berry

(21.09.2010, sist oppdatert 21.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Aretha Franklin vil ha Halle Berry i rollen som en yngre versjon av henne i en kommende kinofilm.

Den 68 år gamle legenden har sendt ut en pressemelding der hun gir til kjenne sine ønsker hva gjelder rollebekledningen i en planlagt film om hennes liv og karriere.

 

Franklin ønsker seg Halle Berry i rollen som seg selv. Hun vil også gjerne se Denzel Washington i rollen som hennes far, den avdøde C.L. Franklin, som var prest i en baptistmenighet og en sterk borgerrettighetsforkjemper i Detroit.

 

Hun ønsker seg videre Terrence Howard i rollen som Motown-stjernen Smokey Robinson.

 

Franklin melder videre at hun skal gå gjennom manuset neste uke. Filmen bygger nemlig på hennes bestselgende selvbiografi «Aretha: From These Roots», skriver The Huffington Post.

 

Sangeren skriver videre at hun er entusiastisk på vegne av filmprosjektet - og at hun ser fram til å være med under den videre prosessen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.756 sec - 1 pageviews