Fra kjæreste til barnepike

(27.07.2010, sist oppdatert 27.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Gabriel Aubry blir med ekskjæresten Halle Berry til Sør-Afrika for å være barnepike for deres felles datter - mot betaling.

En kilde sier til Radaronline.com:

 

- Halle vil betale Gabriel for å være en slags heltids barnepike og bli med til Sør-Afrika i de tre månedene hun skal være der, for å være Nahlas fulltids omsorgsperson.

 

Den 43 år gamle skuespilleren skal spille inn filmen «Dark Tide» i Sør-Afrika i disse tre månedene, og tar med seg sin to år gamle datter. Men pappa Gabriel (33), som er fotomodell, nektet å tilbringe så lang tid vekk fra lille Nahla, skriver Daily Mail.

 

Dermed kom eksparet til en ordning, som innebærer at han ble med på turen - og deler det store huset som Berry leier. De tre ankom Cape Town i følge på tirsdag.

 

Avisa antyder at Halle Berry og Gabriel Aubry muligens ligger an til å bli noe så sjeldent som et Hollywood-par med barn som klarer en fredelig skilsmisse - i tradisjonen til Bruce Willis og Demi Moore.

(©NTB)

 


Les alt om Demi Moore og Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.189 sec - 1 pageviews