Depp tipset som Batman-skurk

(31.07.2008, sist oppdatert 31.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Suksessen til den nye Batman-filmen får ryktemaskineriet til å gå varmt.

Sist ut er tipset om at Johnny Depp skal spille skurken Gåten, som Jim Carrey tok seg av i «Batman Forever», i den neste filmen om flaggermusmannen.

 

Nå håper produsentene av Christopher Nolans film «The Dark Knight» at de kan overbevise Depp om å takke ja til rollen.

 

Den amerikanske skandaleavisa The National Enquirer hevder at sjefene i filmselskapet bak produksjonen også er på jakt etter Philip Seymour Hoffman for å få ham til å ta seg av rollen som en annen av de klassiske Batman-skurkene, Pingvinen, en rolle Danny DeVito udødeliggjorde i «Batman Returns».

 

Tidligere denne uka ble det meldt at Angelina Jolie skulle være interessert i spille «Catwoman», en rolle både Michelle Pfeiffer og Halle Berry har prøvd seg på, i en eventuell oppfølger til «The Dark Knight».

 

- Produsentene er hellig overbevist om at rollen som Gåten er perfekt for Depp. Johnny er en proff. Han kan klare å ta regi av Chris Nolan og likevel gjøre karakteren til sin egen. Og hvem kan bli en bedre Pingvinen enn Philip Seymour Hoffman, sier en kilde til avisa.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews