Cher og Angelina Jolie i «catfight»

(25.08.2008, sist oppdatert 25.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

62 år gamle Cher som Catwoman: Det drømmer regissør Christopher Nolan om når han nå har begynte å tenke på sitt tredje Batman- kapitel.

I 2004 fikk Catwoman sin egen film, med Halle Berry i hovedrollen. Og i 1992 så vi Michelle Pfeiffers som Catwoman i den Tim Burton regisserte «Batman Returns».

 

Nå skal den lærkledde kattekvinnen svinge pisken igjen, melder filmnettstedet IMDb, og et av de heteste kandidatene til rollen i den tredje av Christopher Nolans Batman-filmer, skal være Cher.

 

- Cher er Nolans førstevalg til Catwoman-rollen. Han vil skape et portrett av en vamp som ikke er helt ung. Den nye Catwoman kommer til å bli Michelle Pfeiffer og Halle Berrys rake motsetning, melder kilder i produksjonen til den britiske avisen Mirror.

 

Cher kan komme i godt selskap; Ifølge samme nettsted skal nemlig Johnny Depp være aktuell for rollen som The Riddler (Gåten). Og Cher kan få tøff konkurranse dersom hun skulle føle at Catwoman-rollen er noe for henne. Ifølge nettstedet hollywood.com skal Angelina Jolie også ha vist stor interesse for rollen.

 

Arbeidstittelen på den nye Batman-filmen er «The Caped Crusader», og innspillingen tar til i Vancouver i 2009.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews