Brøt seg inn hos Halle Berry

(11.07.2011, sist oppdatert 11.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske skuespilleren måtte ringe politiet to ganger i helgen etter at hun oppdaget at noen hadde sneket seg inn på eiendommen hennes.

Lørdag ringte Halle Berry til politiet etter at en mann klatret over gjerdet og inn på eiendommen. Men mannen klarte å skalle hodet i veggen og flyktet så tilbake samme vei han kom fra, skriver .

 

Søndag oppdaget Berry nok en gang en inntrenger på eiendommen hennes. Men da politiet ankom stedet, var personen borte. Ifølge nettstedet skal tre biler og et helikopter deltatt i letingen etter inntrengeren.

 

Politiet frykter nå at personen de leter etter kan være en paparazzi som ønsker å ta bilder av stjernen.

 

Den amerikanske skuespilleren er for tiden forberedt til å gå rettens vei om omsorgsretten til datteren Nahla hun har sammen med Gabriel Aubry. Hun kjemper for å beholde full samværsrett. For tiden skal de to krangle om datteren er å regne som svart eller hvit. Ifølge Berry er datteren svart, mens Aubry regner henne som hvit - som han selv.

(©NTB)

 


Les alt om Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews