Berry vil bort fra paparazziene

(26.04.2012, sist oppdatert 26.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Halle Berry sier sin mening om paparazzifotografene som fotfølger henne og datteren i Los Angeles.

I et nytt intervju forteller Oscar-vinneren at det føles som om hun jaktes på, når hun og datteren Nahla bare skal ut på noen ærender. Hun sier videre at hun vurderer å flytte - for datterens skyld.

 

En rett har satt en stopper for 45-årige Berry sine planer om å ta med seg datteren og flytte til Frankrike sammen med forloveden Oliver Martinez. Det ville være å ta jenta altfor langt vekk fra faren, modellen Gabriel Aubry, mente retten. Men Berry mener fotografene i USA gjør livet hennes til et helvete.

 

Hun sier til TV-programmet Extra: - Det er ikke én fotograf som skjuler seg i buskene. Det er 20-30 av dem, og det skaper så mye oppstyr. Jeg klager ikke på vegne av meg selv, jeg er voksen, jeg takler det. Men barn burde slippe. Det er bare galt.

 

Hun sier videre: - I Frankrike har de lover som beskytter barn og retten til privatliv. Det er derfor jeg flytte dit. Alt jeg ønsker for min familie og meg selv, er å leve et normalt liv. Når jeg ikke jobber, er det veldig viktig for meg.

(©NTB)

 


Les alt om Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.201 sec - 1 pageviews