Berry-inntrenger nekter straffskyld

(14.07.2011, sist oppdatert 14.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Mannen som mandag ble arrestert på eiendommen til skuespiller Halle Berry, nekter straffskyld.

Lørdag ringte Halle Berry til politiet etter at en mann klatret over gjerdet og inn på eiendommen hennes. Men mannen klarte å skalle hodet i veggen og flyktet så tilbake samme veien han kom fra.

 

Søndag oppdaget Berry nok en gang en inntrenger på eiendommen. Men da politiet ankom stedet, var personen borte. Mandag kveld skjedde det samme nok en gang - og da ble 27 år gamle Richard Franco arrestert av private vakter.

 

Det ble spekulert i at dette kan være samme mann som i helgen snek seg inn på eiendommen til den populære skuespilleren. Men 27-åringen nekter straffskyld, skriver . Likevel har han fått besøksforbud mot stjernen.

 

Berry skal ifølge nettstedet ikke ha noen anelse om hvem mannen er. Hun har heller «ikke noe ønske om å ha kontakt med ham».

(©NTB)

 


Les alt om Halle Berry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews