Paltrow vurderer å utvide familien

(05.12.2012, sist oppdatert 05.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Skuespiller Gwyneth Paltrow kan tenke seg et tredje barn i familien - selv om fornuften forteller henne at ideen kanskje ikke er den beste.

- Hjernen min sier: «Jeg tror jeg er ferdig. Barna er store og jeg ville ikke gå tilbake til å skrifte bleier». Men en del av meg ville elsket å ha et barn til. Men selvsagt er jeg gammel nå, sier 40-åringen i et intervju med magasinet InStyle.

 

Fra før har Paltrow og ektemannen Chris Martin, frontfigur i Coldplay, to barn: Apple (8) og Moses (6). Og Paltrow innrømmer at hun må takke nei til roller på grunn av familien.

 

- Jeg ser etter interessante biroller omtrent en gang i året, det er alt jeg kan klare. Noen kvinner gjør dette uten problemer, men det kan ikke jeg. Du gjør valg som kone og mamma, ikke sant? Du kan ikke ha alt sammen. Jeg bryr meg ikke om hvordan det oppfattes, forteller Paltrow.

 

På latsiden ligger skuespilleren uansett ikke. Og neste år blir hun å se på lerretet i «Iron Man 3», sammen med blant andre Robert Downey Jr., Don Cheadle og Guy Pearce.

(©NTB)

 


Les alt om Gwyneth Paltrow!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews