Paltrow overrasket over «countrykarrieren»

(06.08.2010, sist oppdatert 06.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Hollywood-profilen Gwyneth Paltrow synger i sin kommende film «Country Strong», og sangen utkommer også som singel. Det overrasker stjernen stort.

Den som synes mest overrasket over sitt skjulte talent, er Gwyneth Paltrow selv. Hun sier hun ble helt satt ut da en produsent fra plateselskapet Sony ville utgi singelen: - Jeg sa noe slikt som: «Unnskyld meg, hva sa du, hva skjer?» Det er helt utrolig. Det gjør meg så ydmyk, sier hun ifølge popsugar.com.

 

Og Paltrow har vist at hun også har andre talenter på lur. Nylig delte hun sine matlagingstips til leserne av magasinet Vogue. Hun har videre sin egen livsstilsblogg, med tips og råd om alt fra trening, kosthold og uteliv.

 

Men mest av alt opptar barna Moses og Apple henne, noe som er grunnen til at hun vil trappe ned skuespilleriet og helst ta jobber som gjør det mulig for henne å ha barna i nærheten. Slik var det ikke under innspillingen av filmen «Country Strong», som er spilt inn i Nashville. Paltrow har uttalt i intervjuer at hun ble deprimert av å være borte fra ungene i for lang tid.

 

Sangen «Country Strong» er nå sluppet til countrystasjoner i USA av plateselskapet RCA. I filmen spiller Paltrow en fallert countrystjerne. Filmen får premiere i USA 22. desember.

(©NTB)

 


Les alt om Gwyneth Paltrow!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews