Paltrow i ferd med å finne tilbake

(21.10.2011, sist oppdatert 21.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespillerkarrieren mistet betydningen for Gwyneth Paltrow da hun fikk barn.

Den Oscar-vinnende stjernen har Apple (7) og Moses (5) med musikerektemannen Chris Martin, og sier at hun mistet opplevelsen av å være «kunstner» etter at hun ble mor for første gang.

 

- Jeg ville bare ikke være noe annet sted. Nå som de er eldre, føler jeg at selvbildet mitt som kunstner er i ferd med å vende tilbake. Kanskje er jeg heldig nok til å få gode roller senere i livet, slik Meryl Streep gjorde. Men jeg har allerede spilt i mange gode filmer og vunnet flotte priser, sier hun til Daily Mirror.

 

Paltrow sier hun ikke har hatt en hovedrolle siden Apple kom til verden, «fordi det er for mye». Enn så lenge trives hun med biroller, som i den aktuelle kinofilmen «Contagion», og i fjernsynsserien «Glee». Da behøver hun ikke være så lenge borte fra barna.

 

- Jeg tror «Glee"-folkene likte å se meg slik jeg virkelig er; den fjollete, syngende og dansende siden. Det er sånn jeg er sammen med barna mine. Jeg føler at jeg aldri har hatt en rolle som har vist den siden av meg, så det har vært moro.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews