Paltrow: - Suksessen kom ikke av seg selv

(15.04.2011, sist oppdatert 15.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Hun har hellet med seg med det meste, skuespilleren, tobarnsmoren, skuespilleren, kokebokforfatteren og livsstilsguruen Gwyneth Paltrow.

Men den 38 år gamle Oscar-vinneren bedyrer at hun har jobbet hardt for å komme dit hun er i dag. I et nytt intervju forklarer hun at en av hemmelighetene hennes er at hun ikke er redd for forandringer.

 

- Det er lettere å ikke forandre på noe: ikke jobbe med forholdet, lage deg en god middag og ikke trene. Det er så lett å la være, sier hun til PopEater - og legger til:

 

- Alt i livet mitt som er bra har jeg fordi jeg har jobbet ræva av meg for å få det - og for å beholde det. Jeg tror arbeidsmoral er nøkkelen til min suksess.

 

At enkelte lar seg provosere av at hun tilsynelatende lykkes med alt, tar hun med ro: - Folk blir sjalu. Jeg kommer til å lyde som en dust nå, men du er vakker, har en fantastisk karriere, to nydelige barn og er gift med en rockestjerne. Det ser så lett ut, og det provoserer folk. Jeg virker perfekt. Men jeg er ikke det. Selvfølgelig ikke.

 

Nå kan det også bli en musikk-karriere på skuespilleren, som har imponert stort med sang i musikalserien «Glee» samt filmen «Country Strong».

(©NTB)

 


Les alt om Gwyneth Paltrow!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews