Paltrow: - Ikke fremmed for plastisk kirurgi

(17.09.2012, sist oppdatert 17.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Gwyneth Paltrow utelukker ikke plastikkirurgi.

Den 39 år gamle skuespilleren forteller at hun ikke har noen planer om å løfte eller stramme noe akkurat nå, men sier at hun ikke lukker døren for muligheten.

 

Paltrow, som denne uken ble kåret til verdens best kledde kvinne av magasinet People, sier: - Alle spør meg om hva jeg synes om plastisk kirurgi. Ser jeg gammel ut, eller? Jeg er ikke imot det eller noe, men jeg må ha muligheten til å lage uttrykk med ansiktet mitt, det er liksom det jeg lever av, ler hun.

 

Tobarnsmammaen - gift med Chris Martin - kunne også avsløre at hun ikke vil ha noen store hovedroller så lenge barna er så pass små. Hun vil bruke så mye tid som mulig på dem.

 

- Jeg hadde akkurat sommeren fri med ungene, noe som var herlig. Jeg ser etter interessante biroller for tiden. Jeg har ikke spilt hovedrollen etter at jeg fikk datteren min, da ville jeg aldri se ungene mine og de ville hate meg for det. Men jeg gjør min jobb i birollerekken. Da kan jeg være borte noen få uker på jobb - og vips, så er jeg ferdig og hjemme igjen!

 


Les alt om Gwyneth Paltrow!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews