Paltrow: - Ekteskapet mitt kan være krevende

(06.12.2012, sist oppdatert 06.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den 40 år gamle Oscar-vinneren Gwyneth Paltrow innrømmer at ekteskapet med Coldplay-vokalisten Chris Martin har sine utfordringer.

Paret har to barn sammen, Apple (8) og Moses (6), og skuespilleren forteller at det ikke er bare lett å være gift med en popstjerne. Selv om hun enkelte ganger har vurdert et tredje barn, er hun klar på at ekteskapet med Martin har sine utfordringer. Hun mener det er fordi han er så følsom, og svarer InStyle på følgende vis, på spørsmål om hva som er mest krevende for samlivet:

 

- Det er nok våre artistiske temperamenter - kombinert. Kunstnere er følsomme. Det går opp og ned humørmessig. Musikere trenger både ro og det å kunne gå i dypet av seg selv for å skrive. Temperamentet til en som er kreativ, kan være krevende.

 

«Iron Man»-stjernen forteller også at hun fikk en fødselsdepresjon etter at yngstemann, Moses, ble født.

(©NTB)

 


Les alt om Gwyneth Paltrow!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 5.656 sec - 1 pageviews