Kle deg som Gwyneth

(14.03.2012, sist oppdatert 14.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Gwyneth Paltrow er norgesaktuell som modell i Lindex‘ vårkampanje. Hun beskriver hverdagsstilen sin som «casual chic».

- Jeg elsker genseren og shortsen jeg ble fotografert i, det samme med chinosen og dressjakken - det er sånne klær jeg går i hver dag. Og jeg elsker striper, jeg bruker striper nesten daglig, sier Gwyneth Paltrow selv om kolleksjonen.

 

Klærne som Gwyneth Paltrow viser beskrives av Lindex som «modern preppy med en liten vri». Nøkkelplagg som klubblazer, oxfordskjorter, chinos og flettestrikkede gensere skal få det lille ekstra med hjelp av paljetter, gullknapper og uventede fargekombinasjoner.

 

- Paltrow er et moteikon, samtidig som hun forbindes med begrepet modern preppy, hvilket gjør henne perfekt for denne rollen. Hun er positiv, varm og full av energi noe som gjør at hun også personifiserer varemerket Lindex på en god måte, sier Hanne Leino, Landsjef for Lindex Norge.

(©NTB)

 


Les alt om Gwyneth Paltrow!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews