Joaquin Phoenix slutter som skuespiller

(29.10.2008, sist oppdatert 29.10.2008) Utskrift  Del på Facebook 

Den Oscar-nominerte Hollywood-profilen avslørte i et TV-intervju med programmet «Extra» at han hopper av filmkarrieren for å satse på musikk.

 

- Jeg bruker denne muligheten til å fortelle at jeg har gjort min siste film. Jeg kommer ikke til å fortsette som skuespiller lenger, uttalte Phoenix.

 

Da han ble spurt om han mente dette seriøst, svarte han: - Ja, jeg er seriøs. Jeg vil jobbe med musikk nå.

 

Phoenix har hatt en lang og suksessrik karriere i filmbransjen. Han har vært nominert til Oscar både for birollen i «Gladiator» (2000) og for hovedrollen i «Walk The Line» (2006). Den siste filmen han medvirket i er «Two Lovers», en romantisk komedie med Gwyneth Paltrow.

 

Phoenix lærte seg å spille gitar da han forberedte seg på rollen som Johnny Cash, og han har i senere tid spilt inn musikk sammen med Charlatans tidligere frontmann, Tim Burgess, og det legendariske plateselskapet Creations tidligere sjef, Alan McGee. Det er foreløpig ikke kjent om disse innspillingene kommer til å ende opp som plate.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews