Holder kjendisstatusen hemmelig for barna

(20.12.2010, sist oppdatert 20.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Gwyneth Paltrow og ektemannen Chris Martin har aldri fortalt barna at de er berømte, men nå begynner den anonyme fasaden å slå sprekker.

Datteren Apple har rukket å bli seks år og har begynt på skolen. Og selv om hun er lykkelig uvitende om at foreldrene er superstjerner, så vet klassekameratene det. - Ingen av mine barn har sett noen av filmene mine, de vet ikke hva jeg jobber med. Eller Apple har en anelse, etter at noen på skolen fortalte at jeg figurerer i ukeblader, fortalte Paltrow til britiske The Sun.

 

Paltrow lot likevel være å fortelle datteren hele sannheten, og sa i stedet at hun er sangerinne. - De vet jo at jeg jobber, men de tror jeg driver med sang, noe som får meg til å le. Men de så meg jo øve med gitaren i hele fjor, så det er kanskje ikke så rart, sa stjernen, som er aktuell med musikkfilmen «Country Strong».

 

Paltrow vet at jo eldre barna blir, jo vanskeligere blir det å bortforklare sannheten, men så langt vil hun ikke fortelle noe til verken Apple eller sønnen Moses på 4. - Jeg må jo til slutt svare på alle disse spørsmålene som garantert kommer en gang, men akkurat nå forsøker jeg å skjerme dem.

(©NTB)

 


Les alt om Gwyneth Paltrow!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews