Hathaway slet med nakenscene

(21.10.2010, sist oppdatert 21.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Anne Hathaway har ikke noen problemer med å kaste klærne på et filmsett - så lenge andre også gjør det.

I novemberutgaven av magasinet Vogue forteller skuespilleren at hun nærmest hadde et sammenbrudd da hun måtte kaste klærne for noen scener i den kommende filmen «Love and Other Drugs». I den Edward Zwick-regisserte dramakomedien spiller hun mot Jake Gyllenhaal. Gyllenhaals rollekarakter livnærer seg på å selge Viagra.

 

27 år gamle Hathaway sier i intervjuet at hun fikk svært kalde føtter foran scenene, helt til regissør Edward Zwick fikk en god idé. Da han forsto hvordan det var fatt med henne, kom han fram fra kameraet, tok av seg klærne og hoppet i seng med Hathaway og Gyllenhaal. Det skal ifølge New York Daily News ha løst opp stemningen.

 

Det er ikke første gang Gyllenhaal opplever en real nedtur hos en kvinnelig skuespiller. Gwyneth Paltrow har vært svært åpen på at hun hadde store problemer under innspillingen av filmen «Proof» (2005).

 

- Jeg var gravid, og jeg var et mareritt å jobbe med; et fullstendig hormonelt kaos, har hun tidligere uttalt til magasinet Elle. Og skryter samtidig av Gyllenhaal:

 

- Takket være ham klarte vi faktisk å forbli venner gjennom hele prosessen.

 

«Love and Other Drugs» har premiere i USA 24. november.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews