Gwyneth sang Glitter-sang på «Glee»

(10.03.2011, sist oppdatert 10.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Produsentene av «Glee» får nå kritikk av en barnerettsorganisasjon for å ha brukt en sang skrevet av barnesexdømte Gary Glitter.

Det var i episoden «Sexy», som ble vist denne uken i USA, at vikarlæreren Holly Holiday - spilt av Gwyneth Paltrow" - la egget: Paltrows rollefigur stilte seg opp og sang «Do You Wanna Touch Me? (Oh Yeah)» foran elevene i en time med seksualundervisning.

 

Nå er det bare det at Gary Glitter både er medforfatter på denne låten så vel som å ha hatt en stor hit med den i 1973. Glitter ble i 2008 satt fri fra fengsel i Vietnam etter å ha sonet tre år for overgrep mot to jenter på 9 og 11 år.

 

Den gamle glamrockeren kommer på ny til å sope inn penger på låten, slik han også gjorde da Hewlett-Packard brukte låten i 2008 i en reklame for datamaskiner - en kampanje som ble trukket etter tilsvarende protester.

 

- Det er beklagelig at produsentene ikke vurderte hva det innebar å bruke en slik sang i en time viet seksualundervisning. Det faktum at sangen er linket til Gary Glitter, og låtteksten i seg selv, gjør det fullstendig upassende, sier Claude Knights, leder for organisasjonen Kidscape som jobber mot overgrep mot barn, i en presseuttalelse.

 

TV-sjefer i Storbritannia overveier nå å klippe vekk Paltrows opptreden når episoden vises der i april. Ifølge britiske aviser skal «Glee»-produsentene ha «glemt» bort Gary Glitter når de vurderte sangen, som er like kjent i Joan Jetts 1982-coverversjon.

(©NTB)

 

 


Les alt om Gwyneth Paltrow!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews