Gwyneth Paltrow med i «Glee»

(21.09.2010, sist oppdatert 21.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Gwyneth Paltrow skal forsøke seg på en gjesterolle i den populære TV-serien «Glee».

Det er en intern kilde i TV-produksjonen som forteller at Paltrow er aktuell for en gjesterolle i musikalsåpen «Glee», melder E! News.

 

Ifølge kilden vil Paltrow (37) både synge og danse når hun spiller en vikarlærer som bokstavelig talt stepper inn for Mr. Schuester, som spilles av Matthew Morrison.

 

Og skal vi tro E! News blir både lærere og elever betatt av den blonde vikaren.

 

Det er ikke første gang Paltrow hopper inn i musikalverdenen. Hun spilte i musikalfilmen «Cruisin?» (2000) - og hun fikk også prøvd ut stemmebåndene i en countrylåt hun gjorde for den kommende filmen «Country Strong».

 

Gwyneth Paltrow har også tidligere jobbet med «Glee»-skaperen Ryan Murphy. Deres første samarbeid fant sted under innspillingen av hans regidebut for det store lerretet, «Running With Scissors» (2006).

(©NTB)

 


Les alt om Gwyneth Paltrow!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews