Gwyneth økte vekten for «Country Strong»

(11.11.2010, sist oppdatert 11.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det var hardt for Gwyneth Paltrows personlige trener å bivåne at klienten hennes la på seg 10 kilo for å spille alkoholisert countrystjerne.

- De ville at hun skulle spise masse fritert kylling. Det var frustrerende for meg, men de ville at hun skulle veie mer, sier trener Tracy Anderson til People.

 

Filmen «Country Strong» har ordinær premiere i USA i januar, men hadde førpremiere i Nashville mandag - i forbindelse med Country Music Awards-prisutdelingen i går.

 

Der spiller Gwyneth Paltrow hovedrollen som den falmende, alkoholiserte countrystjernen Kelly Canter, som øyner et comeback når hun møter en ung, lovende låtskriver spilt av Garrett Hedlund. I filmen synger hun også.

 

Likevel var det en utfordring for Gwyneth da hun livedebuterte på den store Bridgestone-arenaen i Nashville med tittellåten fra filmen, mens hun akkompagnerte seg selv på akustisk gitar og fikk hjelp fra Vince Gill.

 

Men om Paltrow var nervøs, var det ifølge People ikke mye å merke. Hun fleipet med det selv før direktesendingen, og sa: - Jeg gikk til en flott bar over gaten her og hadde en Guinness. Jeg føler meg bra.

(©NTB)

 


Les alt om Gwyneth Paltrow!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews