«Glee» vil ha Gwyneth på heltid

(19.04.2011, sist oppdatert 19.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Hovedrolleinnehaveren i den populære amerikanske TV-serien «Glee», Matthew Morrison, ønsker seg Gwyneth Paltrow på fulltid i rollen som læreren Holly Holiday.

Morrison synes skuespilleren er en så talentfull sanger at hun hører hjemme blant det faste skuespillerlaget i serien. Foreløpig har hun bare figurert som gjesteskuespiller.

 

Han sier: - Jeg ville definitivt ha ønsket henne hjertelig velkommen, og jeg tror alle involverte ville gjort det. Men jeg tror ikke det er mulig da hun har familien i London. Jeg har bønnfalt henne - men jeg tror ikke det hjelper, sier han.

 

Morrison sier at Oscar-vinneren virker godt inn på arbeidsmoralen på TV-settet. Han sier videre til det britiske magasinet Star: - Holly Holiday er en fantastisk karakter. Å ha en Oscar-vinner blant oss betyr at alle tar fram sine A-kvaliteter, det setter standarden høyere for oss.

(©NTB)

 


Les alt om Gwyneth Paltrow!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews