Stefani gjemmer seg i skapet

(07.12.2011, sist oppdatert 07.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Å kombinere familieliv med musikkarriere og sitt nye yrke som motedesigner kan tidvis bli for mye for Gwen Stefani. Da gjemmer hun seg i skapet.

- Noen ganger går jeg inn i klesskapet mitt og låser døren så ingen kan finne meg, innrømmer Stefani i et intervju med InStyle.

 

Hun og ektemannen Gavis Rossdale har sønnene Kingston (5) og Zuma (3), og tidene er travle for den lille familien.

 

Gwen Stefani har motemerkene L.A.M.B. og Harajuku Lovers å ta hånd om. Hun startet det første i 2003 fordi hun ikke trodde hun fremdeles ville drive med musikk da hun var 40.

 

- Jeg visste at jeg ville bli deprimert dersom jeg ikke fikk gjøre noe kreativt, sier Stefani. Nå viste det seg at musikkarrieren varte. Idag er hun 42 år og kan ikke forestille seg en fridag uten noe å gjøre.

 

- Jeg visste ikke at alt dette ville skje samtidig; at jeg er kone og mor, lager plater, har to kleskolleksjoner - og bekymrer meg for alt sammen, sier hun til bladet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Gwen Stefani!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews