Erykah Badu får bare være turist

(29.02.2012, sist oppdatert 29.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Onsdag skulle Erykah Badu opptrådt i Malaysia. Men nå får hun bare være i landet - som turist.

Myndighetene i landet er muslimene er i flertall, har nemlig bannlyst konserten. Årsaken er et bilde der den Grammy-vinnende sangeren viste seg med det arabiske ordet for Allah skrevet på kroppen - i tillegg til andre symboler blant annet på hebraisk.

 

- En fornærmelse mot islam og en svært alvorlig lovovertredelse, sa informasjonsminister Rais Yatim i en presseuttalelse ifølge AP.

 

41 år gamle Erykah Badu ankom Malaysia mandag, samme dag som den engelskspråklige, malaysiske avisen The Star publiserte bildet. Torsdag reiser hun til Indonesia. På en pressekonferanse onsdag sa Badu ifølge en Twitter-post:

 

- Idag er en stor mulighet til å spre et budskap om kjærlighet. Det er ekte.

 

Dette er første konsert av en vestlig artist som er blitt forbudt i Malaysia de senere år. Tidligere har flere andre stjerner, blant dem Gwen Stefani og Avril Lavigne, blitt bedt om å kle seg anstendig når de opptrer.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews