Grønne rockestjerner

(27.01.2011, sist oppdatert 27.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kjente artister tar i stadig større grad ansvar for miljøet.

Ikke nok med at rockestjernelivet kan innebære et høyt inntak av skadelige og ulovlige stoffer, det kan også innebære store miljøutslipp. Én enkelt stadiumkonsert kan ifølge Rolling Stone produsere så mye som 1000 tonn CO2.

 

Rolling Stone har derfor listet opp femten musikere som enten har kuttet sitt eget forbruk av miljøfiendtlige produkter som plast og drivstoff, eller som ofrer tid og penger på å promotere miljøsaker.

 

Blant artistene finner man blant annet Radiohead, Willie Nelson, Green Day, Drake, Phish, Sheryl Crow, the Roots og Dave Matthews band. Sheryl Crow estimerer blant annet at ved å bruke biodiesel som drivstoff, resirkulerbare flasker og en miljøvennlig catering på sin turné i fjor har spart miljøet for utslipp tilsvarende det 81 hjem bruker i løpet av et år.

(©NTB)

 

 


Les alt om Green Day og Sheryl Crow!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews