Giseles Brady snakker baby

(18.12.2009, sist oppdatert 18.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Supermodellen og catwalkyndlingen Gisele Bündchen (29) ble nylig mor, og nå snakker hennes bedre halvdel ut om «babysjokket».

Hennes fotballspillende ektemann Tom Brady (32) har allerede en to år gammel gutt fra et tidligere forhold. Men han bedyrer at du aldri kan være forberedt på de den store omveltningen det er å få et nytt familiemedlem.

 

Onsdag ble han ifølge magasinet People spurt om hvordan den første uken med den nyfødte har artet seg. Og Brady uttalte: - Det har gått bra, alt er bra. Jeg er glad det er overstått! Nå prøver jeg å få tilbake min normale søvnrytme, noe som ikke er så enkelt for noen nybakte foreldre i starten, vil jeg tro.

 

Bündchens søster Patricia, og hennes mor Vania har vært til stede og hjulpet paret i gang. Men Brady la ikke skjul på at han likevel var sliten etter søvnløse netter. - Jeg er fortsatt i tilvenningsfasen, sa han videre.

 

Det er foreløpig ikke kjent hva den nye verdensborgeren skal hete.

(©NTB)

 


Les alt om Gisele Bündchen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.139 sec - 1 pageviews