Slutt for Brand og Halliwell

(06.09.2012, sist oppdatert 06.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det skulle bare bli en kort romanse mellom komikeren Russell Brand og Eks-Spice-medlemmet Geri Halliwell.

De to var sammen en kort periode etter at de møttes under OL-seremonien i London. Mange trodde forholdet kom til å vare, ettersom begge er helsefreaker på sin hals - og opptatt av de samme tingene.

 

Nå er det imidlertid over, melder The Sun. Og den britiske komikeren tøyser endatil om det korte forholdet. Under en pressekonferanse ble han spurt om han tar bruddet tungt, og svarte da: - Gi meg et år, så kommer det bra materiale ut av dette.

 

Da han ble spurt om den røde hårfargen hennes var «gjennomgående», kom han imidlertid henne til unnsetning, og svarte skarpt: - Hun har ikke hår på ryggen. Hun er ikke som en oransj Yeti. Hun er en person, faktisk, et ekte menneske.

 

Nå ryktes det at nyskilte Brand allerede har en ny romanse på gang, denne gangen med skuespilleren Aimee Levoir.

 

En kilde sier: - De har kjent hverandre en tid, men plutselig har det blitt mer alvor. Hun har oppdaget en dypere side ved Russell.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews