Halliwells venner: - TV-jobben var terapi

(05.06.2012, sist oppdatert 05.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Geri Halliwell - kjent fra Spice Girls - brukte dommerjobben i britiske «X Factor» til å komme over kjærlighetssorg.

Kilder forteller at det var terapi for den tidligere popstjernen å få mønstre på det populære TV-konseptet etter at hun brøt med Henry Beckwith.

 

Halliwell dukket opp i panelet forrige uke etter at Kelly Rowland sa takk for seg, og venner sier det var den perfekte distraksjon for henne.

 

Kilden sier: - Geri sier «X Factor» kurerer hjertesorgen. Hun har vært så nedfor etter bruddet. Deltakelsen i TV-showet var perfekt timet for å gi henne noe annet å tenke på.

 

Om bruddet sier kilden videre: - Der har du en fyr som virkelig forstår Geri. Ja, de har kranglet mye, men det er også mye kjærlighet der. Han var også flott med den seks år gamle datteren hennes, Bluebell.

 

Det er foreløpig uklart om det er Geri Halliwell som skal overta den ledige dommerstolen i showet permanent, melder The Sun.

(©NTB)

 


Les alt om Geri Halliwell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews