Geris frivillige bikinibilde

(12.08.2008, sist oppdatert 12.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

- Jeg har ikke frivillig stilt opp på et bikinibilde på sju år, og jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det igjen, sier Geri Halliwell.

Den 36 år gamle Spice-jenta kaster det meste av klærne for det britiske Hello!, og fremstår som slank og veltrent iført hvit bikini.

 

Halliwell har slitt med selvbildet sitt, og har gått opp og ned i vekt.

 

- Folk tror jeg er virkelig selvsikker, men jeg blir akkurat like flau som mange andre kvinner når det gjelder å ta av seg klærne offentlig. Fordi jeg har vært på turné, har jeg litt former, så det var et stort steg frem for meg å vise mitt naturlige ytre - heller enn når jeg er veltrent og klar, sier Halliwell i intervjuet med Hello!.

 

Med årene har hun lært litt, forteller hun videre til bladet:

 

- Stemmen er alltid der, og sier til meg «du er ikke bra nok, du må stå på mer». Det pleide å være den høyeste stemmen i hodet mitt, men nå sier jeg bare «ti stille» til den. Når jeg er under press, spiser jeg kake. Men jeg straffer ikke meg selv lenger for det, slik jeg pleide før. Jeg spiser bare sunnere neste dag.

(©NTB)

 


Les alt om Geri Halliwell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews