Geris eksforlovede snakker ut

(06.04.2009, sist oppdatert 06.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den italienske mangemillionæren Fabrizio Politi ble brått dumpet av Geri Halliwell - bare 12 uker etter at de forlovet seg. Nå snakker han ut om forholdet.

- Helt plutselig var det dårlig stemning mellom oss, og brått ville ikke Geri lenger gifte seg med meg, hevder Politi, som til den engelske avisen News of The World forteller at han var på leting etter en kvinne å slå seg til ro med.

 

- Jeg trodde at jeg endelig hadde funnet den personen i Geri. De tre månedene jeg tilbrakte med henne, er de lykkeligste i mitt liv. Vi hadde funnet datoen for bryllupet, det skulle stå senere i år. Jeg visste at jeg hadde møtt drømmekvinnen, og at det ikke var vits i å kaste bort noe tid, sier han.

 

Men Geri, som har hatt en rekke brutte forhold, fikk kalde føtter. Da hadde hun hilst på foreldrene hans, men han til gjengjeld måtte «godkjennes» av de andre Spice Girls-medlemmene. Politi hadde også truffet Geris lille datter Bluebell (3).

 

Yachtmillionæren vil ikke utdype årsaken til det brå bruddet, men venner av ham sier at han var «rystet» og at det kom fra en dag til den andre. I dag vet han angivelig at Geri Halliwell er livredd for å binde seg, og sier at selv om han har hjertesorg vil han ikke prøve på nytt om det skulle bli aktuelt.:

 

- Jeg vil aldri gå tilbake.

(©NTB)

 


Les alt om Geri Halliwell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews