Geri falt for danser

(07.04.2008, sist oppdatert 07.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Geri Halliwell har funnet kjærligheten i en av danserne på gjenforeningsturneen til Spice Girls.

Ifølge britiske aviser dater Geri nå danseren og koreografen Ivan «Felipe» Velez, som fulgte med krydderjentene rundt i verden da de slo sine pjalter sammen på ny i fjor.

 

Geri Halliwell og Ivan Velez fikk et nært forhold i løpet av tiden som turneen varte, men det var først da det bar mot slutten at følelsene flammet opp, melder The Sun.

 

En kilde sier til avisen at når reisen var over og de gikk hver til sitt, begynte Geri å savne sin nye venn og bestemte seg for å besøke ham i Los Angeles:

 

- Det er tidlig, men de har mye moro sammen. Han er flink med datteren hennes, Bluebell. Hun var med Geri på turneen så han er allerede kjent med henne. Han er også svært populær i hele Spice Girls-leiren. Det var Felipe som lærte Beckham-barna alt de kan om breakdance.

(©NTB)

 

 


Les alt om Geri Halliwell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.213 sec - 1 pageviews