Geri Halliwell ønsker seg baby

(13.06.2007, sist oppdatert 13.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den tidligere Spice Girls-stjernen Geri Halliwell ønsker seg en bror eller søster til datteren Bluebell - jo snarere, jo bedre.

- Geri vil ikke at datteren skal vokse opp som enebarn, for hun er slik en sosial jente som elsker å være sammen med andre barn, sier en kilde til det britiske magasinet Grazia.

 

- Halliwell har et nært forhold til sin egen søster, Natalie, og kan ikke forestille seg livet uten søsken. Å få et barn til er noe som opptar henne veldig for tiden.

 

34-åringen skal ha fortalt venner at hun gjerne vil få barnet i et forhold, men skal visstnok ha det så travelt med å utvide familien at hun også vurderer adopsjon.

 

- Geri er goodwillambassadør for FN og har besøkt mange land med fattige og foreldreløse barn, så hun vet at hun kan redde et barns liv ved å adoptere, sier kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Geri Halliwell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.245 sec - 1 pageviews