Clooney foretrekker Ginger Spice

(25.01.2008, sist oppdatert 25.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

The Spice Girls oppfordrer George Clooney (46) til å dumpe sin kjæreste Sarah Larsen og heller invitere single Geri Halliwell (35) ut på byen.

Etter at den engelske gruppa oppdaget at kjekkasen Clooney har Ginger Spice som sin favoritt blant krydderjentene, har de andre bandmedlemmene satt seg fore å forene de to.

 

- Hun er singel, inviter henne ut!, lød Mel Bs direkte oppfordring til Clooney da Spice Girls torsdag dukket opp i det amerikanske fjernsynsprogrammet «Good Morning America».

 

Victoria «Posh Spice» Beckham la til: «Han burde invitere henne ut på middag. Absolutt.»

 

Halliwell - som har vært singel siden hun brøt med Sacha Gervaisi som er far til hennes datter Bluebell - var mer blyg og innrømmet at hun følte seg smigret over at hun er George Clooneys favoritt-krydderjente.

 

Men det kan være at hun må vente lenge siden ferske rykter vil ha det til at Clooney er opp over ørene forelsket i den tidligere servitrisen Larsen (29) og vil at hun skal flytte inn hos ham i hans hjem i Hollywood.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews