- Brand og Halliwell har funnet tonen

(30.08.2012, sist oppdatert 30.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Russell Brand skal ha falt for medbriten og eks-Spice Girls-medlemmet Geri Halliwell.

De to har en ting felles: en brennende interesse for en sunn livsstil, dersom vi skal tro RadarOnline.

 

De to skal ifølge kilder ha begynte å date hverandre etter OL-seremonien i London. Nå mener kilder de bygger et forhold basert på felles interesser, som yoga og trening. De dyrker også en livsstil som handler om rene matvarer etter år med festing og drikking.

 

En kilde sier: - Det de virkelig møtte hverandre på, er at det finnes mer i livet enn drikking. På 90-tallet holdt de partyfanen høyt for England. Deres drukkenskap ble veldokumentert og det gikk ikke en dag uten at de ble avbildet i dét de kom sjanglende ut av en hip bar. Men nå skyr de klubber og barer. De har virkelig fått nye verdier, sverger til yoga og rører ikke en dråpe.

 

Kilden fortsetter: - Geri har jo sin seksårige datter å ta hensyn til, mens Russell har vært edru i 10 år. Han har lyktes i edru tilstand, og vet at han vil havne på kjøret om han rører alkohol igjen.

 

Venner av Russell Brand hevder ekteskapet med Katy Perry røyk nettopp fordi hun var for glad i å feste.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews