- Vil gjenforene Wham

(20.06.2012, sist oppdatert 20.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

- Vil gjenforene Wham. Foto: © Solarpix / PR Photos
Nå akter George Michael (bildet) og Andrew Ridgeley angivelig å gjenforene bandet Wham! - for en kveld alene. Foto: © Solarpix / PR Photos
George Michael akter å gjenforene Wham! for å feire at det er 30 år siden han og Andrew Ridgeley dro i gang duoen.

Det skal angivelig dreie seg om én stor konsert, melder Daily Mirror. 29. juni er 30-årsdagen for at singelen «Wham Rap», som han og Ridgeley skrev sammen «en ettermiddag vi skulle vært på skolen», gikk inn på det britiske hitlistene.

 

Wham! ble oppløst i 1986, men en kilde sier til avisen: - George og Andrew har ofte sagt at deres «Club Tropicana»-dager er over. Men når de innså at jubileet faller sammen med at George slipper nytt materiale, ble det av disse «nå eller aldri»-øyeblikkene.

 

George Michael slipper sin nye singel «White Light», 12. august. Det er hans første nye originalutgivelse siden gratislåten «December Song» i 2008. Selv beskriver han sangen som en «takk til alle som har vært del av min suksess». I løpet av høsten kommer så et nytt album, det første siden «Patience» for åtte år siden.

 

- De fleste av fansen vet at jeg drømte om en karriere som sanger og låtskriver fra tidlig alder. Men aldri i min villeste fantasi ville jeg trodd at jeg fremdeles var her 30 år senere, sunn, frisk, lykkelig og med følelsen av at jeg stadig har mye mer musikk å gi, sier Michael i en presseuttalelse.

 

4. september gjenopptar George Michael sin «Symphonica»-turné i Europa, før han tar turen til Australia i november.

(©NTB)

 


Les alt om George Michael!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.212 sec - 1 pageviews