Singel - og slankere

(24.08.2011, sist oppdatert 24.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

George Michael er singel, men også slankere enn på lenge fordi han sluttet med dop.

Cannabisbruk gjorde at sangeren spiste mye junkfood i kjølvannet av rusen. Men de siste 10 månedene har han deltatt i et rusavvenningsprogram, og det har hatt sine bivirkninger.

 

- En av fordelene er at jeg har gått ned mellom 6 og 7 kilo. Alle de gamle klærne mine passer meg nå. Det er helt klart en av fordelene med å være renere, sa han i forbindelse med en konsert i operahuset i Praha sist helg.

 

Det var der George Michael også røpet at han nå er singel. Sangeren er nå ute med sin «Symphonica»-turné, som varer frem til juletider og der han blant annet gjør fire konserter i Danmark.

 

Han er etter sigende i gang med et nytt - og lysere - kapittel av livet. I fjor måtte han sone en måned i fengsel for å ha kjørt i påvirket tilstand.

 

- Jeg følte at jeg måtte gjøre opp for meg, og følte at fengsel var den logiske konklusjonen på et svært mørkt kapittel. Det var ingen god erfaring, vil jeg si, men den eneste logiske.

(©NTB)

 


Les alt om George Michael!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews