- Michael kan skade seg selv

(24.09.2010, sist oppdatert 24.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

George Michael kan være en fare for seg selv, mener sikkerhetsvakter.

Bare minutter etter at dommen hans var forkynt i London denne måneden, kom beskjeden om at han kan skade seg selv, melder The Sun. Dommen som innebærer fengsling kom i kjølvannet av at han ble tatt mens han kjørte bil i påvirket tilstand - og var i besittelse av cannabis.

 

- En advarsel om risiko for selvskading blir gjerne kunngjort dersom fangen gir sikkerhetsvaktene i rettssalen grunn til å tvile på at de er i psykisk balanse. Dersom Michael sa til dem at han ikke trodde han kunne klare å sitte i fengsel, og viste tegn til et mentalt sammenbrudd, så ville de umiddelbart tilføye at det er fare for selvskading og selvmord, sier en kilde til avisa The Sun.

 

Kilden kan også opplyse at ansatte ved domstolen har gitt fengselsbetjentene beskjed om å overvåke sangeren nøye.

 

Michael startet soningen i en fløy for utsatte fanger i Pentonville-fengselet i London før han ble overført til Highpoint-fengslet som er en åpen institusjon i Suffolk. Han hevder selv at han ikke er deprimert.

 

George Michael (47) fikk en dom på åtte uker. Halve dommen må sones i fengsel mens resten ble gjort betinget med prøvetid.

(©NTB)

 


Les alt om George Michael!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews