Michael:- Vil gjøre det godt igjen

(28.10.2011, sist oppdatert 28.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

George Michael sier han føler seg overmannet av skyldfølelse etter at han avlyste en konsert i Royal Albert Hall i London onsdag.

Sangeren måtte trekke seg fra den symfoniske konserten på grunn av ryggproblemer og en virusinfeksjon. Han sier imidlertid at han skal gjøre det godt igjen. I en serie meldinger på Twitter, skriver han blant annet: «London, jeg er så lei meg for i går kveld, men jeg opptrådte tirsdag med kramper i ryggen og en fryktelig hodepine.

 

«Det er uten tvil den mest krevende konserten jeg har gjennomført, men London var fantastisk. Ikke tvil på dette, jeg skal sette opp igjen den konserten igjen så vær så snill å ta vare på billettene.

 

Han skriver videre: «Det er en grusom følelse når folk møter opp og så må sendes hjem. Skyldfølelsen er overveldende, men jeg hadde ikke noe valg denne gangen. Jeg hadde feber men føler meg bedre i dag.

 

Sangeren fikk gjennomført den første konserten i Royal Albert Hall tirsdag, hvor han opptrådte med sanger fra hele karrieren sammen med et 41 mann stort orkester.

 

Den 48 år gamle musikeren skal opptre samme sted igjen med samme konsept i dag, fredag, samt lørdag.

(©NTB)

 


Les alt om George Michael!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews