Jul på sykehuset for George Michael

(07.12.2011, sist oppdatert 07.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

På et sykehus i Wien sliter George Michael fortsatt med lungebetennelse, og nå later det til at han må tilbringe julen i sykesengen.

- George er på bedringens vei, men det ser ut som om han må feire jul på sykehuset, sier kjæresten Fadi Fawaz til Daily Star.

 

Sangeren sliter med pusten, noe legene ifølge avisen frykter skal gå ut over hjertet hans. At han er tilkoblet en respirator, kan også skade stemmebåndene hans.

 

- I verste fall kan sykdommen innvirke på sangevnen hans, alt ettersom hvor lenge han ligger i respirator. Den skaper et press som er svært stemmebåndene hans, uttaler øre-, nese- og halsspesialisten Gerrit Wohlt.

 

Fadi Fawaz sier han tilbringer dagene ved siden av sykesengen. Også George Michaels familie - faren og to søstre - har reist til Østerrike for å være nær ham.

 

- De har et svært nært forhold. George er en heldig mann i så henseende, han er forgudet av dem, sier en venn.

 

George Michael ble syk og lagt inn 23. november, og måtte avlyse resten av turneen sin.

(©NTB)

 


Les alt om George Michael!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews