George Michael lover ny musikk i 2013

(27.12.2012, sist oppdatert 27.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sangeren slet med helseproblemer i fjor. Men nå har George Michael tvitret at det ikke er grunn til bekymring.

Fansen ble bekymret da twitterkontoen til artisten forble stille lenge, men Michael er nå ute og forsikrer om at alt står bra til. Han lover også at det vanker ny musikk på nyåret. Han skriver:

 

«Hei alle sammen. Sent ute med å ønske god jul. Beklager at det har vært stille fra deres greske favorittsanger så lenge. Ingen grunn til bekymring. Jeg har det veldig bra og føler meg så mye bedre».

 

Han skriver videre: «Må tilbake til festen, men ser fram til et stort 2013. Jeg lover at det vil bli fylt med mye ny musikk».

 

I september avlyste Michael bebudede turnédatoer i Australia i november. Han forklarte det med at han måtte bearbeide traumet etter å nesten ha mistet livet på grunn av lungebetennelse i fjor.

 

I en uttalelse sa han da: «Det anbefales at jeg hviler og at jeg får hjelp med posttraumatisk stress. Jeg har selv undervurdert hvor vanskelig denne tiden ville bli, jeg trodde at å opptre og lage musikk ville være den beste terapi. Men jeg tok feil da jeg trodde at jeg bare kunne stenge ute angsten som har plaget meg helt siden jeg forlot Østerrike i desember i fjor».

 


Les alt om George Michael!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews