Sarah snakket for mye

(05.06.2008, sist oppdatert 05.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Årsaken til bruddet mellom George Clooney og Sarah Larson hevdes å være at hun var for løsmunnet overfor pressen om forholdet deres.

- George er svært beskyttende overfor privatlivet sitt. Han begynte å føle at hun snakket altfor mye om kjærlighetsforholdet deres. Hun ønsket berømmelsen, sier en kilde til E!

 

Sara Larson var servitør i Las Vegas da hun møtte George Clooney. Dermed startet oppturen: Hun ble verdensberømt som den evige ungkaren Clooneys nye store kjærlighet, og fulgte ham opp den røde løperen da «Michael Clayton» hadde premiere. Intervjuer i toneangivende kvinne- og kjendisblader som Vanity Fair og People fulgte, og hun ble brukt som visningsmodell av kjente designere.

 

I juninummeret av Harper?s Bazaar, som utkom i det bruddet ble kjent, stiller hun opp på ny i et stort intervju og snakker i vei om kjærligheten til Clooney.

 

Denne løsmunnetheten har nå gjort henne singel igjen. Mens hun dro tilbake til Las Vegas, og gjør sitt beste ut av berømmelsesrestene gjennom å stille opp på store åpningsfester, har George Clooney dratt til sitt italienske tilfluktssted ved Comosjøen.

 

Der akter han ifølge E! å tilbringe sommeren i godt selskap - sammen med sine mannlige kompiser.

(©NTB)

 

 


Les alt om George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews