Over 275.000 jakter på Clooney-skatten

(24.10.2012, sist oppdatert 24.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Over 275.000 personer er nå med i jakten på skattekisten til George og Julie, kjent fra reklamen.

DNB har utlovet en kvart million kroner til den som finner kista først, og reklamestuntet har fått nordmenn til å delta i dusørjakten. Banken har fått tak i den amerikanske skuespilleren George Clooney til hele reklameserien som går ut på at det er noen få som har flaks, mens resten av oss får belage oss på å spare. Men i den siste delen av reklamen om George og Julie, som spilles av danske Julie Agnete Vagn Christensen, har paret ikke lenger flaks. Noen har nemlig stjålet skatten de fant på bryllupsreisen, fra huset deres på Lillestrøm.

 

- Vi har invitert med hele Norge til å delta i jakten på skatten og dusøren på TV, radio, nettet og Facebook, sier markedsdirektør i DNB, Rune Garborg.

 

Garborg har tidligere ikke villet svare på hva det kostet å få Clooney til å spille inn reklamefilmene, men ifølge flere markedsanalytikere skjøt DNB uansett gullfuglen da de fikk den Oscar-belønnede skuespilleren til å spille i reklamen.

(©NTB)

 


Les alt om George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews