Matthew Fox: - Jeg er ingen George Clooney

(01.02.2010, sist oppdatert 01.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

«Lost»-skuespilleren Matthew Fox er blitt sammenlignet med George Clooney, men tar det ikke som et kompliment.

43-åringen, som spiller legen Jack Shephard i den amerikanske TV-serien, sier at han ikke kan forstå at mange kvinner synes han er sexy og sammenligner ham med Hollywood-stjernen.

 

- Jeg skulle gjerne hatt karrieren hans, men jeg tror jeg er litt røffere i kantene. Selv om jeg er i en av de største TV-seriene i verden, kan jeg gå fritt omkring. Jeg kommer meg under radaren.

 

- Om en kar er på TV, så er det kvinner der ute som vil synes at han er attraktiv. Men jeg kjøper ikke den sexsymbol-greia. Det er et kompliment, men der stopper det. Jeg er ikke interessert.

 

Fox er gift med den tidligere modellen Margherita Ronchi, som han har to barn med og sier han er en hengiven ektemann.

 

- Jeg er en gift mann. Jeg giftet meg med ei jente som arbeidet for å skaffe penger mens jeg prøvde å få jobb som skuespiller. Hun vet nøyaktig hvem jeg er. Vi har vært sammen i over 20 år. Hun er mor til ungene mine, og det er det, sier han til Mail on Sundays magasin Live.

 

Men litt villmann er han likevel. Matthew Fox innrømmer at han en gang var mer uvøren og ofte hadde fester der folk badet nakne.

 

- Under «Lost»-innspillingen tok jeg initiativet til et par sånne fester, men jeg vil ikke si hvem som kom. Det er viktig at du gjør noe vilt hvis du har fest. På det området er jeg ikke redd for å sette standard. Jeg liker at alle tar av seg klærne og hopper ut i vannet. Det er en flott måte å få folk i stemning på.

(©NTB)

 


Les alt om George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews