Grånende George skal farge øyebrynene først

(15.04.2008, sist oppdatert 15.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

George Clooney har innrømmet at han vurderer å farge sitt karakteristiske grå hår - og at han akter å starte med øyebrynene.

- Håret mitt er for grått, altfor grått! Jeg må vurdere å farge det. Jeg har tenkt mye på dette i det siste. Først skal jeg begynne med å farge øyenbrynene mine, bare for å se hvordan det virker. Deretter skal jeg fortsette med håret, begynne langsomt, sier Clooney ifølge Aceshowbiz.

 

George Clooney promoterer for tiden sin nyeste film, «Leatherheads», der han spiller mot ekskjæresten Renée Zellweger. I mai har han fødselsdag, og det har han gjort seg noen tanker om.

 

- Jeg vil bli 47 år i mai. Det er ingen midtlivskrise for meg ennå. Men jeg er 46 år og jeg kjenner ikke så mange 92-åringer, så kanskje jeg allerede er forbi midtveis? sa Clooney, som tilføyde:

 

- Jeg har alltid prøvd å plukke ut de tingene i livet som er gode og glede meg over dem, fordi det er utrolige mange måter å finne de dårlige på.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews