Everett fyrer løs mot Clooney

(19.12.2007, sist oppdatert 19.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske skuespilleren Rupert Everett kommer med et overraskende angrep på Hollywood-fabrikkens gullgutt George Clooney.

Han stempler ham som «ikke den skarpeste kniven i skuffen» og hans filmer som «en kreftsvulst på verdenskulturen».

 

For ytterligere å understreke det absurde, sier Everett i samme slengen at han er overbevist om at Clooney en dag vil bli president i USA.

 

- Clooney tror at så lenge han lager filmer som er politisk korrekte, får han lov til å fortsette og spille inn Ocean?s 11, 12,13. Men Ocean?s-filmene er en kreftsvulst på verdenskulturen. De ødelegger oss, sier han til New York Daily News.

 

Intelligensen til George Clooney er han heller ikke helt fornøyd med:

 

- Han er ikke den mest oppegående fyren du kan møte. Han blir president en vakker dag. Merk deg mine ord. Om han holder seg på matta, blir han president.

 

Når den erklærte homsen Everett bruker uttrykket «If he?s straight» om Clooney, er det ikke helt godt å vite om han også sikter til Clooneys seksuelle preferanser, men tatt i betraktning treffsikkerheten i utsagnet, er det kanskje å tillegge Rupert for mye skarpsindighet.

(©NTB)

 

 


Les alt om George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews