Elisabetta Canalis går videre

(04.11.2011, sist oppdatert 04.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Hun var visst nok knust etter bruddet med George Clooney i juni, men livet - og kjærligheten - går videre for TV- og modellfenomenet Elisabetta Canalis.

33 år gamle Canalis dater nå skuespilleren Mehcad Brooks, kjent fra serien «True Blood». Hun referer ifølge venner allerede til ham som «kjæreste». Hun skal ha begynt å treffe kjekkasen da hun ble stemt ut av amerikanske «Skal vi danse» i forrige måned.

 

En kilde sier til magasinet US Weekly: - De dater. De begynte å se hverandre etter at hun var ute av «Skal vi danse». Hun kaller ham for kjæresten sin, de er virkelig søte.

 

Nylig fortalte Canalis at forholdet til Clooney var mer som en far/datter-relasjon enn som et ordentlig kjæresteforhold. I en ny bok, ført i pennen av den italienske journalisten Bruno Vespa, sier hun:

 

- Han betydde noe spesielt for meg, og har vært viktig for meg - som en far ville vært. Mellom oss så var det altså mer av et far/datter-forhold vi hadde. Men jeg var ikke i stand til å se det før nå. Det var en stor kjærlighet mellom oss, og det var som å leve i et eventyr. George er en skikkelig gentleman - også privat. Jeg nøt stor respekt som kjæresten hans.

(©NTB)

 


Les alt om George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews