Clooneys kjæreste innblandet i kokainskandale

(29.07.2010, sist oppdatert 29.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det kan se ut som Elisabetta Canalis har hatt noen uheldige uvaner.

Modellens navn ble nevnt da et vitne skulle forklare seg om kokainmisbruk og prostitusjon på en nattklubb i Milano. De fasjonable utestedene «The Club» og «Hollywood» er under etterforskning, for politiet tror en luksusprostitusjonring opererte på begge stedene.

 

De to nattklubbene skal angivelig ha skaffet til veie luksusprostituerte som rike forretningsmenn og kjendiser moret seg med mens de dopet seg på kokain.

 

Det var da den franske eks-eskortepiken Karima Menad forklarte seg i retten at Elisabetta Canalis navn ble nevnt.

 

- Jeg husker at jeg tok kokain sammen med Elisabetta Canalis og to andre. Vi var inne på «The Club». Jeg husker ikke hvem som hadde med seg dopet, men vi tok det alle sammen, påsto hun ifølge britiske Telegraph.

 

Etter at Menad hadde vitnet ble de to utestedene umiddelbart stengt og fem av eierne fengslet.

 

Det er lite sannsynlig at Canalis kan vente seg noen straff, så lenge hun ikke tilstår. Kokainbruken Menad vitnet om skal ha skjedd så langt tilbake som i 2008, så bevisene er borte for lengst. Hendelsen skal også ha funnet sted et år før hun traff George Clooney.

 

Canalis er for øvrig langt fra den eneste modellen som skal ha brukt kokain. Bilder av Kate Moss som la opp en linje av det som trolig var det narkotiske stoffet gikk verden over for fem år siden, uten at det fikk noen rettslige følger eller skadet karrieren hennes nevneverdig.

 

Canalis har så langt nektet å kommentere anklagene.

(©NTB)

 


Les alt om George Clooney og Kate Moss!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews