Clooneys eks: - Jeg er en dørmatte

(09.09.2011, sist oppdatert 09.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Elisabetta Canalis hevder hun er «en dørmatte» når det kommer til kjærlighet, og medgir at hun tiltrekkes av «kalde og kontrollerte menn».

Den 32 år gamle modellen, som i juni opplevde et brudd med George Clooney etter en to år lang romanse, snakker i et intervju ut om sitt kjærlighetsliv.

 

- Jeg er litt av en guttejente, men når det kommer til kjærlighet er jeg en dørmatte. Jeg leter etter menn som kan gi meg trygghet. Jeg har alltid trodd at kalde og kontrollerte menn er de riktige for meg. Men du må akseptere at Prince Charming som skal redde deg, det kommer ikke til å skje - det jobber mot deg, sier hun til det italienske bladet Chi.

 

32 år gamle Canalis er klar for innspillingen av amerikanske «Skal vi danse». Hun har ikke gitt opp håpet om fremtidige romanser, men tror hun har lært:

 

- Før pleide jeg å være selvdestruktiv når det kom til kjærlighet - jeg var umoden, og kastet meg selv inn i forhold. Men nå har tidene endret seg, og jeg ønsker meg et forhold hvor du forstår den andre personen.

(©NTB)

 


Les alt om George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews