Clooney snakker om homokampen

(01.03.2012, sist oppdatert 01.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

George Clooney (50) synes ikke det skader at enkelte tror han er homofil.

Skuespilleren dukker stadig opp med nye kvinner ved sin side på diverse røde løpere. Men det ser ikke ut som om det ligger for Clooney å slå seg til ro og etablere seg. Derfor har det oppstått rykter om at han er homofil, noe Clooney synes er helt greit.

 

- Jeg skal i alle fall ikke få det til å virke som om jeg synes det er en fæl ting å si om meg, sier han i et intervju med The Advocate.

 

- Mitt privatliv er privat, og jeg har det veldig bra der jeg er. Så hvem tar skade av at noen tror jeg er homofil? Lenge etter min død kommer sikkert noen til å spekulere i de tingene der, slår han videre fast.

 

Clooney er kjent for å støtte opp om de homofiles kamp, blant annet om retten til å inngå ekteskap. Han sier at han anser denne kampen som den siste fasen i borgerrettighetsbevegelsen.

 

- Hver gang vi går imot kampen om likhet, så er det bare å lære av historien. Det er jo samme argumentasjon som gjøres her som da man ikke ønsket at svarte skulle avtjene militærtjeneste, eller at svarte ikke skulle gifte seg med hvite, sier han.

(©NTB)

 


Les alt om George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews