Clooney selger seg - igjen

(21.11.2011, sist oppdatert 21.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

George Clooney har nok en gang solgt seg til reklamen. Nå kan han sitte i huset på Lillestrøm og slurpe kaffe.

Nå er det riktignok sjette gang han dukker opp i en reklame for et herværende internasjonalt kaffemerke. Tidligere har han blitt lurt for stadig nye kaffekopper av vakre kvinner.

 

Denne gangen dreier seg om en forbyttet koffert. Hvem den kvinnelige motspilleren er, holdes foreløpig hemmelig - i likhet med den antakelig fyrstelige pengesummen som vanker på Clooney for jobben.

 

Men akkurat som den norske bankreklamen raskt ble parodiert, har det også vært laget en tilsvarende av kaffereklamene, der en Clooney-klone så vidt unngår et fallende flygel - men i stedet får kaffeskiltet i hodet.

 

I september gikk den sveitsiske organisasjonen Solidar Suisse ut mot Clooney og Nespresso, og hevdet ifølge nettstedet Daily Finance at kaffeprodusenten utbyttet arbeiderne sine. Der oppfordret man folk til maile Clooney og protestere.

(©NTB)

 

 


Les alt om George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews